2016. február 24., szerda

Inovalley SM 55 Pro, meteorológiai állomás, csa... - Jelenlegi ára: 34 990 Ft


Inovalley SM 55 Pro, meteorológiai állomás, csapadék szenzor
Termékkód: 10008937
Az SM55 Pro Inovalley egy multifunkciós meteorológiai állomás csapadék szenzorral és szélkerékkel.
A nagy és könnyen elolvasható, megvilágított LCD képernyőről gond nélkül leolvasható minden aktuális és elraktározott mért meteorológiai érték. A kinti és benti levegő hőmérséklete és nedvessége egyaránt fel van tűntetve. Továbbá leolvasható a csapadék mennyisége, a szél iránya és gyorsasága. Ezen adatokból a meteorológiai állomás kiszámolja a lehetséges időjárást, amelyet különböző színekkel és motívumokkal jelez. Mindemellett raktározza ezen adatok minimális és maximális értékét, így ezek bármikor felkereshetők.
Az elől, fent és hátul elhelyezett gomboknak köszönhetően könnyen és intuitíven használható a vezeték nélküli meteorológiai állomás.
Összesen három ! külső szenzor kapcsolható rá az Inovalley meteo állomására, így még jobb és pontosabb képet kaphat az időjárásról.
A dizájnban is megnyerő Innovalley funkciói sorát egy beépített rádiós óra zárja, amely a napot, a dátumot, az időt és a hold fázisokat is kijelzi, valamint ébresztő funkcióval is rendlekezik.
A vezeték nélküli SM 50 Pro meteorológiai állomás sok kiegészítőjével és funkciójával egy ideális univerzális készülék különböző otthoni, irodai vagy hobbi igényekhez.
Fő jellemzők:
Multifunkciós vezeték nélküi meteorológiai állomás csapadék méréssel és szél kerékkelNagy képernyő megvilágítással és áttekinthető elrendezésselHőmérséklet kijelzés, csapadék szenzor, nedvesség szenzor és időjárás jelentésStílusos dizájnElemes és tápkábeles üzemelés
Műszaki paraméterek:
Belső és külső hőmérséklet: Celzius, FahrenheitIdőjárá! s jelentésCsapadék kijelzés: aktuális, dátum, óra, n! ap, hét, hónap, mm/hüvelyLevegő nedvességNyomásSzél sebességSzél iránySzél hővösségeRaktározó hely a max. és min. értékekhezÁllítható szél alarmHold fázis kijelzésRádiós óra 12/24 h idő formátumbanDátum kijelzésÉbresztő funkcióSnooze funkcióSzél szenzor hatásköre: akár 50 mCsapadék szenzor hatásköre: akár 30 mMegvilágított LCD képernyőKezelő egységek elől és hátul3 csatorna a külső méréshezMeteo állomás üzemeltetése: 230 V, 50 Hz adapterrel vagy 3 x AAA elem (csomag része)Szél malom üzemeltetése: 2 x AA elem (csomag része)Csapadék szenzor üzemeltetése: 2 x AA elem (csomag része)
Küldemény tartalma:
1 x készülék1 x csapadék szenzor1 x szél malom2 x alkatrészek a falr rögzítéshez (a csapadék szenzor és szélmalom rögzítéséhez)4 x AA elem, 3 x AAA elem
Termék méretei:
17 x 9, 5 x 5, 5 cmSúly: kb. 450 g
Képek:


Jelenlegi ára: 34 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 . Inovalley SM 55 Pro, meteorológiai állomás, csa... - Jelenlegi ára: 34 990 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése