2016. december 31., szombat

Overmax CamRoad 6.1 - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó másikra váltás miatt a mellékelt képeken látható autós kamera.
Először a hibái: töltője két nap után feladta, akkumulátora semennyit sem bír (soha nem is bírt). A tapadókorongos rögzítője egy kalap szar, a saját súlyától lepotyogott a szélvédőről, így csak a műszerfal tetejére állítva tudtam használni. Szivargyújtóról átalakítóval, a saját USB-s kábelével használtam, amíg tartott a türelmem, de így az autó beindításakor véletlenszerűen PC kamerának gondolta magát, és nem rögzítette a felvételeket. Amikor meg olyanja volt, normálisan működött. Meguntam a szeszélyességét és a vele való bajmolódást.  
Előnyei: GPS szenzorral ellátott modell, a szenzor jól működik. A kamera kifejezetten szép felvételeket készít, éjszaka is jól lát normál közvilágítás mellett, vagy az autó saját tompítottja által megvilágított területen, infra LED-ek nélkül is. PC-hez csatlakoztatva webkameraként működik.
A felsorolt hibák miatt 1 Ft-ról indul a licit, minimálár nélkül. Adom hozzá minden vackát, tyúkbelét, papírját, CD-jét, dobozát. Garancia nincs rá.
Posta megoldható, de ezer forintos leütési ár alatt nem szívesen állok sorba a postán, ezt kérlek, hogy vedd figyelembe a licitáláskor. Postázási költségek a kiválasztott szállítási módra vonatkozó mindenkori aktuális díjszabása szerint. A szállítási módok tekintetében rugalmas vagyok, kérhetsz mást is, mint amit a licitleírás tartalmaz. Személyes átvételre lehetőség van Budaörsön vagy az V. kerületben (illetve a kettő közötti BKK-s járatok útvonalai mentén), de csakis telefonos/emailes egyeztetést követően, mert gyakran vagyok külföldön.

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-01-21 11:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése