2017. június 30., péntek

9-12 hónapos kisfiúnak ruhacsomag - Jelenlegi ára: 9 900 Ft

  
9-12 hónapos  igazi vagánykisfiúnak való hosszú és rövid szárú kertész nadrágok, nadrágok, polók, ingek, pulóverek. Összesen 20 db kisruha és plusz 4 body és két sapi. Nagyon jó mínőségű, márkás darabok, szép állapotban keresik új kisgazdájukat. Eredeti árában egyetlen kisnadrág került ennyibe mint most az egész csomag.
Beleírt méretük: 9-12 hónapos, 74-80-as, méretre mind egyformák.
Kantáros nadrágok (hosszú szárú) 2 db  (George, inExtenso) A drapp kordnaci vállpántja állítható, mindkét nadrág alul patenttal is nyitható, ami nagy segítség a pelusozásnál.
Mérete: derék: 27-28 cm, hossz: 58-63 cm + 2 cm lehet állítani még a vállnál.  
Hosszú  nadrágok 3 db (Next, C&A) Mindegyik nadrág dereka gumis, a kekizöld és a szürkészöld naci vékony nyári anyagból készült. Mindegyik újszerű állapotban van.
 Méretük: hossz: 41-43 cm, derék: 20-22 cm (gumi alap állapotban)
Nyári kertész nadrágok 2 db (ladybird, pickouic) Igazán vagány kisfiús darabok, a kék kockáshoz kissapka is tartozik, alul patenttal nyithatóak és mindkettő vállpántja állítható. Méretük: hossz: 50-51 cm + 2-3 cm vállpánt miatt, derék: 26-27 cm cm Nagyonszép újszerű állapotban vannak.
Polók 8 db (3 röbid ujjú és 5 hosszú ujjú) (Mamas&Papas, TU, Next, Cherokee, ) Igazi kisfiús mintákkal : ) Rövidek: drapp-fehér kismajmos, narancssárga kismajmos, keki zöld csíkos mellényes dzsungelel. Hosszú ujjúak: Keki zöld krokodilos, piros kutyusos, kék kismajmos, barna poló ing ujjal, fekete-fehér csíkos. Méretük: hossz: 33-36 cm, szélesség: 26-29 cm.
 
Ing (EarlyDays) Egy-két alkalommal volt viselve talán.
Méretük: hossz: 36 cm, szélesség: 28 cm ujjhossz: 25 cm (válltól)
 
Pulóverek:  2 db (TU, George)  Mindkettő nagyon vagány kapucnis fazon, a bézs-kekizöld csíkos kisvonatos vékony polóanyagból készült. A keki zöld oroszlános teljesen új állapotú. (kicsi volt amikor kaptuk, szerintem egyszer sem volt a gyereken : )) Méret: hossz: 31-32 cm szélesseég: 28-29 cm
Thermo pulóver, mellény(Minimode, TU) Vékonyabb anyagú thermó piros thermó pulóver és kicsit vastagabb macis kismellény kapucnival. Mindkettőt nagyon szerettük és hazsnáltuk is őket : ) ami látszik is rajtuk, a pulcsi anyaga helyenként kibolyhosodott, a mellénykén azért látszik hogy többször volt már mosva. Méret: hossz: 33 cm, szélesség: 29 cm
Body  3 db rövid ujjú és egy ujjatlan.  Nem fakók, nincsenek szétnyúlva,  de szinte az első mosással kibolyhosodott a rövid ujjuak anyaga. Az ujjatlan narancssárga zebrást nem használtuk, viszont most láttam, hogy van egy pici folt a hátán (szerintem a portól, a dobozban ez volt legfelül) Ezeket ajándékba adom : ) Jól használhatóak, de annyira nem szépek mint a többi kisruha. Méretük: hossz: 40 cm, szélesség: 25 cm, a zebrás szélessége 21 cm.
 kissapkák:  A kékkockás a kantáros nacihoz tartozik eredetileg, a szürke kockás kissapka nyakvédős, áll alatt megköthető.
A kisruhák nagyonszép állapotban vannak, egy nyári szezonon át hordta a kisfiúnk őket.   Nagyrészük teljesen újszerű állapotban van, de apróbb kopások és bolyhosodások előfordulnak, mivel nálunk is kisgyerek viselte őket és mostuk is a ruhácskákat : )))
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jelenlegi ára: 9 900 Ft
Az aukció vége: 2017-07-21 16:18 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése