2018. augusztus 26., vasárnap

Saeco Lirika Cappuccino újszerű - Jelenlegi ára: 90 000 Ft

Eladó egy nagyon megkímélt állapotú, 2 éves, mindössze 2837 adagot lefőzött, frissen tisztított, Saeco Lirika One Touch Cappuccino automata kávéfőző. Minimális karc van a tálcarácson a porcelán poharaktól.
Megtekinthető, átvehető Budapest IX. és III. kerületek, Székesfehérvár, Veszprém környékén.
Ár: 90e. - HUF
Nagyobb teljesítményű, automata kávégép, ami alkalmas irodai vagy kisebb vendéglátó ipari használatra (40 adag/nap) is. Nagyobb víz és kávé tartályok, beépített adagszámláló, credit ütemezhető kávéfogyasztás, két féle programozható kávéhosszúság, forróvíz adagolás . A "one touch cappuccino" rendszer pedig, egy gombnyomásra tejes italkülönlegességeket készít: cappuccino-t, latte macchiato-t vagy caffé latte-t. Piktogramos, három színű kijelző, keskeny, mobil kivitel.
Automata tejhabosító fej "One Touch Cappuccino": Használata kényelmes, tisztítása egyszerű. Elegendő csak a levehető fejet tisztán tartani, nem kell tejhabosító kancsót tisztítani
Őrlésfinomság állítás, őrlésmennyiség állítás, kerámia őrlőkések kávéhőmérséklet beállítás, rozsdamentes kazán, előáztatásos kávékészítési mód.
Ellenőrző funkciók: ha elfogy a víz, a kávé, megtelt a zaccfiók, vízkőteleníteni szükséges a gépet vagy esedékes a vízszűrő cseréje.

Jelenlegi ára: 90 000 Ft
Az aukció vége: 2018-09-16 19:50 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése