2019. október 31., csütörtök

Limitált darabszámú ékszer, 925-ös ezüst medál 1,210 karátos carnaibai Brazil Smaragd drágakővel. - Jelenlegi ára: 9 900

Az aukció tárgya a képen látható, 1, 210 karátos smaragd drágakővel díszített ezüst medál, mely limitált darabszámban készült, egy összesen 300 darabból álló kollekció darabja.
A medál az ékszergyártásban elérhető legjobb minőségű, 925-ös ezüstből készült, úgynevezett sterling ezüstből, nemesfém jelzéssel, finomságjelzéssel és névjelzéssel van ellátva, valamint ez a certifikációban is fel van tüntetve.  Az ékszert a fehéraranyhoz hasonlóan rhódium bevonat védi az oxidáció, az elszíneződés és a környezeti hatások ellen.  
 
Ajándék díszdobozban és az eredetiségét igazoló tanúsítvánnyal/certifikációval együtt  küldöm, ami igazolja az ékszer eredetiségét, tisztaságát valamint az ékszerben lévő drágakő eredetét és karátszámát, továbbá limitált szériás voltát, azt, hogy a medálból 300 darab készült összesen.
 
 
A medál paraméterei:
        Súlya: 1. 06 gramm 
       
Smaragd paraméterei:
        Súlya: 1, 210 karát
        Mérete: 8 mm x 6 mm
        Csiszolás: Ovális
        Származási hely: Brazília, Carnaiba 
 
 
Az ékszer tiszta ötvösmunka, ezáltal nem ragasztott kőről van szó, hanem a drágakő négykarmos foglalatban van rögzítve, így garantálva a minőséget és az időtállóságot.
Ajándéknak is kiváló, minden hölgy szívét megdobogtathatja ez a különleges, limitált darabszámban készült egyedi smaragd drágaköves medál.
Termékeim között fülbevalót, gyűrűt és láncot is találsz ehhez a medálhoz.
 
Postázás:   Előre utalást követően ajánlottan, elsőbbségiként,  gondosan csomagolva küldöm az ékszert, így a feladástól számítva 1-2 munkanap alatt megérkezik a címzetthez.  (Az ajánlott-elsőbbségi levélfeladás díja: 700 Ft + 50 Ft postai bélelt boríték)
Több termék esetén egy postaköltséget számolok, illetve 3 terméktől a postaköltséget én állom. : )
 Utánvétellel is szívesen postázok, ennek részleteit üzenetben tudjuk pontosítani.
 
 
Jó licitálást kívánok! : )
 
 
 
 
 
 
 

Jelenlegi ára: 9 900 Ft
Az aukció vége: 2019-11-02 13:02 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése