2020. november 25., szerda

EZVIZ Full HD security kamera - Jelenlegi ára: 13 990 Ft

EZVIZ Husky Air (C3W) Full HD 1080p
Intelligens biztonsági kamera távoli hozzáféréssel
Tedd még biztonságosabbá otthonodat a Husky Air C3W vezeték nélküli Wi-Fi kamerájával, amelyet akár a távolból is vezérelhetsz okostelefonod segítségével.  A kamera kristálytiszta, szélesvásznú képeket vesz fel, Full HD felbontásban, hanggal együtt.  Éjjellátó funkcióval felszerelve. A nagy teljesítményű külső antenna a vezeték nélküli WiFi technológián keresztül megbízható és stabil adattovábbítást biztosít.
Az EZVIZ Husky Air C3W Wi-Fi kamera fontos tulajdonságai
Full HD minőségű felvétel
Vezeték nélküli Wi-Fi technológia (2. 4GHz)
Két darab beépített antenna a stabil jeltovábbításhoz
Széles látószöggel (118° )
Éjjellátó funkció maximális távolsága: 30 méter
Sziréna és vaku fény automatikus aktiválása mozgás érzékelése esetén
Kétirányú hangkommunikációval
microSD kártyán (akár 128 GB), valamint az Ezviz Vault Plus vagy Vault Live eszközön történő rögzítés
IP66 szabvány - eső, hó és egyéb zord időjárási körülményeknek is ellenáll
Időjárástól függetlenül bárhol, bármikor
A Husky Air C3W vezeték nélküli Wi-Fi kamera úgynevezett IP66 minősítéssel is rendelkezik,  amely azt jelenti, hogy képes ellenállni a pornak és a víznek. Nem beszélve az extrém hőmérsékletről (-25 és 45° C között)
Aktív fény és hangjelzéssel
A Husky Air C3W aktív fényjelzéssel és hang riasztással is fel lett szerelve, ami így fokozott védelmet jelent a tolvajok ellen.  Éjjellátó üzemmódban pedig aktiválódik az infravörös fény,  amely a tükröződésmentes felületnek és az ICR szűrőnek köszönhetően kristálytiszta felvételeket biztosít akár 30 méteres távolságban is.
Kétirányú kommunikáció, HiFi minőségben
A modell egy beépített hangszóróval és egy érzékeny mikrofonnal is büszkélkedhet. Utóbbi biztosítja majd a páratlan hangfelvételt 5 méteres távolságban. A mobilalkalmazás segítségével ráadásul a kétirányú kommunikáció is garantált. Így a kamerát intercom készülékként is használhatod.
360 fokban elfordítható kialakítás
A 360 fokban elfordítható talpnak köszönhetően a kamerát a mennyezetre és a falra egyaránt felszerelheted.  Sőt, a látószög beállítása sem okoz majd problémát.
Két lehetőség a felvételek tárolására
Minden rögzített adat egy 128 GB kapacitású microSD kártyán tárolódik.  Bizonyos esetekben a felvételekről EZVZ NVR (Ezviz Vault Plus vagy Vault Live) biztonsági másolat is készíthető. Így a kamera meghibásodása vagy sérülése, illetve a hálózat összeomlása esetén sem maradsz se semmiről.  
Biztonság a saját kezedben
Az EZVIZ APP (Android, iOS) névre keresztelt mobilalkalmazás segítségével távolról is megnézheted és rendszerezheted a kamera felvételeit, kezelheted a biztonsági riasztásokat és valós idejű, kétirányú kommunikációt folytathatsz. A részletgazdag képekről a 8x digitális zoom gondoskodik.


Jelenlegi ára: 13 990 Ft
Az aukció vége: 2020-11-25 15:09 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése