2021. augusztus 30., hétfő

36V 10Ah KULACS ALAKÚ AKSI - Jelenlegi ára: 65 000 Ft


eTRADER
.... azonnali megoldás sokak számára
36V 10Ah KULACS ALAKÚ AKSI
Megfelelő aksit keresel a rendhagyó kerékpárodhoz? Nincs hely a kereten a felszereléséhez? Van megoldás! Próbálkozz alternatívaként az eTRADER kulacs alakú akkumulátorral!
Szerezd be, amire éppen szükséged van: biztonságosan zárható és könnyen kivehető lítium-ion akkumulátor a kerékpár vázához rögzítve.
Beszéljünk az általunk kínált akkumulátor paramétereiről! A tőlünk vásárolt akkumulátort hosszú élettartam jellemzi, több száz töltési ciklussal. Kompakt, könnyű (csak kb. 2, 9 kg), de nagy teljesítményű, 10A névleges folyamatos áramerősséggel, 10Ah névleges kapacitással és 36V névleges feszültséggel, ami a 36V és 250W - 500W motorokhoz szerelhető. Egy tengelybe szerelhető, vagy középhajtású motort manapság bárhonnan könnyen megrendelhetsz.
És mi a helyzet a töltő beszerzésével? Ez ingyenesen együtt jár az akkumulátorral! Minden alkalommal, amikor újra kell töltened az akkumulátort, a tetején található led kijelző a gomb lenyomását követően pirosat világít.
Szeretnéd tölteni a mobilodat a kerékpártúra alatt? Nem probléma, az akkumulátorhoz USB-port is tartozik.
Sőt, a lopás elkerülése érdekében 2 kulcsot kapsz az akkumulátor lezárásához.
Kérlek, ellenőrizd a fenti képeket. Látni fogod, hogy az akkumulátor nagyon kényelmes helyet kínál a felszereléshez, jó kivitelezésű és kompatibilis szinte minden típusú kerékpárhoz(egyedi, retro vagy rendhagyó).
Szóval tetszik ez az akkumulátor? Rendeld meg azonnal! Szállítás 2 munkanapon belül Szlovákiából. Nincs behozatali vám az EU-n belül.


Jelenlegi ára: 65 000 Ft
Az aukció vége: 2021-08-30 19:48 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése