2021. december 23., csütörtök

Veszedelmes olvasmányok - Granasztói Olga - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Veszedelmes olvasmányok - Granasztói Olga
Ez a különleges válogatás az Országos Széchenyi Könyvtár erotikus könyveket bemutató kiállításának anyagából ad ízelítőt.
Az illusztrált erotikus olvasmányok a 18. századi francia irodalomban sajátos színfoltot jelentettek, ugyanakkor a képzőművészet fejlődésére is jelentős hatást gyakoroltak.
Franciás műveltségű magyar gyűjtőink körében a 18. század utolsó harmadától az itt bemutatott művészek közül jó néhány népszerűnek számított, és ugyanúgy megtalálható volt a családi könyvtárakban, mint a felvilágosult filozófusok írásai.
Ez a válogatás a Voltaire, Rousseau és mások munkásságával fémjelzett "ész századának" egy kevésbé ismert arcát idézi meg.
Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás éve: 2007
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Alföldi Nyomda Zrt.
ISBN: 9789632005331
Kötés típusa:: ragasztott papír
Terjedelem: 196
Nyelv: magyar, francia
Méret: Szélesség: 21. 00cm, Magasság: 26. 00cm
Állapot: Közepes
Megjegyzés: A könyvtest enyhén deformált.
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**67378278**)]

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2021-12-24 09:46 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése