2022. március 22., kedd

Calvin Klein - Truth Men (100ml) - EDT - Jelenlegi ára: 10 945 Ft


Személyes átvétel minden nap
Díjmentes szállítás 20. 000 Ft felett
Megbízható bolt
Az egyik  legjobb parfüm férfiaknak a Truth,  Calvin Klein 2002-ben induló új illata, mely  aromás, érzéki, fás, tiszta, vizes, zöld, friss illat, mindezt illatos bazsalikom és friss kardamom illata burkolja be.
 
A Calvin Klein Truth egy nagyon szexi, férfias kompozíció, és az egyik legkelendőbb a divatház termékei közül.
 
A parfümöt a természetben valókikapcsolódás, és maga a természet ihlette ? mintha harmatos leveleken lépdelnénk az indonéz dzsungelben.
 
Összetevői  a pacsuli, a bors, a szantálfa, a bazsalikom, a kardamom, és a vörös cédrus.
 
Az első név, ami beugrik, ha parfümökre gondol,   nagy valószínűséggel  Calvin Klein neve , aki egy új  világot teremtett illataival.
Calvin Richard Kleinként zsidó-magyar bevándorlók gyermekeként született, Bronxban. 1962-ben abbahagyta tanulmányait, még mielőtt lediplomázott volna, majd  öt évig New York-i butikoknál volt tervező. 1968- elindította első vállalkozását, ahol először csak kabátokat és ruhákat gyártottak.
 
A 80-as és 90-es Calvin Klein parfümgyártással is foglalkozni kezdett, hamarújraértelmezte  a parfümök fogalmát, a férfi parfümöket trendivé varázsolta, csábítóvá a nagy tömegek számára.
 
Innovatív marketing és nagyszerű illatok, a legnépszerűbb irányzatok az elmúlt 30 évben, ez mind a CK márkához kapcsolódik. Alapfogalmai a fiatalság és a merészség, mely maximálisan sugárzik a hirdetésekből is.
 
Első átütő sikere az Obsession (Megszállottság) nevű kreáció volt. Férfi és női változata egyaránt létezik, fülledt, erotikus parfüm. A nagy sikerre való tekintettel már több verziója  is készült,   például az Obsession Night, vagy a Secret Obsession.
 
Következő nagy sikerű parfümje az Eternity (Örökkévalóság) volt, mely egy romantikusabb, virágosabb illat, könnyedebb-lágyabb. Sikere átütő volt, azóta 17 változatban jelent már meg.


Jelenlegi ára: 10 945 Ft
Az aukció vége: 2022-03-23 01:56 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése