2019. március 31., vasárnap

I.O Joyroom . Fülhallgató. Mindenhez.Fém-kagylós. Audiofileknek. - Jelenlegi ára: 3 800 Ft

Csak tesztelt!!!!! A márkanevet ne keresse senki mert nem mond még semmit. Attól még lehet akár jó is. Pl. A SONY is 50 évvel korábban csak egy betűsor volt. Ha valaki a párját (minőség/ár) megtalája valahol az bátran írja meg nekem. Várom!!!
A legújabb fejlesztésű, mobilhoz is használatos fülhalgató. A kagyló anyaga a repüléstechnikában használatos dúralumínium. A paraméterie általános használhatóságra utalnak. Ő az egyik legtisztább hangzású fülesem.     Kiegyensúlyozott hangzás, semmi sem dominálja le a többit. A hangereje dobhártyaszaggató de torzítás nélküli!!! Nem egy kimondottan BASS füles és a felső frekvencia pedig az emberi beszédet is szépen hozza. Ő minden zenéhez jó, a szimfonikustól a technóig. Lényeg a megfelelő zajszűrő szilikon dugó kiválasztása!!!!! !! Tiszta, torzításmentes hangzás. Alaphang szinte nem is létezik=0. Alaposan kikérdeztem a tudása felöl és csak ajánlani tudom azonban újként nem kínálhatom, pedig ÚJ!!. Igen.. a minőségnek ára is van úgy beszerzési mint eladási oldalon is. Alapjában  POP-ROCK barát  füles.... de nem csak!!!!! ! Kulturált kiszerelésben, képek szerint, a tartozékaival együtt. Ideális minőségi ajándék is akár, garantált sikerrel. A kagyló anyaga FÉM. A zajszűrése PÉLDÁTLAN!!! A megjelenése azért ilyen fura, hogy a nagyméretű (11 mm ?!!! ) meghajtója beleférjen valahogyan. Ettől olyan jó a hangja..... amilyen!! A max. hangerőn való használatát csak a használójának a saját felelősségére ajánlom.
Amennyiben nem olyan ahogy a leírásban van feltüntetve, akkor  azonnal kérem vissza de az eredeti állapotában!!! A visszaposta költsége a vevőt illeti.             Ez a GARANCIA !!!!
Jack:     3. 5mm                   Az eladó további termékei
Kábel:     1. 2m
Impedancia:     16?
Hangnyomás:     120? 5 bB
Frekvenciatartomány:   20-20. 000 Hz (a teszt szerint csak kis eltérésekkel)
Talál: az  iPhone series , Samsung, Sony, HTC, Huawei stb. okostelefonokhoz , 3, 5 mm. -es JACK csatlakozón keresztül de én csak sima fülhallgatóként kínálom mert nincs alkalmam ellenőrizni minddel, ezért az ára is annak megfelelő.

Jelenlegi ára: 3 800 Ft
Az aukció vége: 2019-04-21 13:04 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése