2019. március 28., csütörtök

Stadler Form Oskar nedvesítő betétes párásító (PÁRÁSÍTÓ BETÉTEK NÉLKÜL!) - Jelenlegi ára: 24 900 Ft

Ha otthonában a fűtés hatására száraz lesz a levegő (40% alatt lesz a páratartalom), akkor feltétlenül érdemes gondoskodni a levegő párásításáról (40%-60% közötti tartományban tartásáról), hiszen a száraz levegő hatására kiszáradnak a nyálkahártyák, mely kiindulópontja a felső légúti megbetegedéseknek. Emellett kiszárad a bőr, a szem és így tovább...
Erre a problémára nagyszerű megoldást kíván a Red Dot dizájn díjas Stadler Form Oskar nedvesítő betétes párásító készülék, mely kategóriájában az egyik legkedveltebb és legjobb termék.
A készülék 1 éves múlt, még közel 1 év garanciával rendelkezik!
Új ára 49. 990 Ft, ára most (Stadler Form ionizáló ezüst kockával, számlával, jótállási jeggyel) - PÁRÁSÍTÓBETÉTEK NÉLKÜL: 24. 900 Ft!!!
Párásító betétek ára a készülékhez: 3. 000 Ft/db áron beszerezhető sok-sok webáruházon keresztül
Bármi kérdés van, keressenek nyugodtan!
Tulajdonságai:
• Éjszakai üzemmód lehalványított lámpákkal
• Automatikus kikapcsolás, ha a tartály üres
• Beépített higrosztát
• ISC™ ionos ezüstkocka
• Illóolaj adagoló
• 2 fokozatú üzem:
• I. fokozat (6 watt, max. 180 g/óra)
• II. fokozat (18 watt, max. 300 g/óra)
Tulajdonságai bővebben:
A készülék a természetes (hideg) párolgás elvén működik. A helyiség levegőjét egy nedvesítő betéten szívja keresztül a ventilátor segítségével.
Ez a nedvesítő betét a tartályból felszívja a vizet. A helyiség levegője ezen a nedves rétegen keresztülhalad, felvéve onnan a nedvességet. A beépített hygrosztát révén, öt lépcsőben szabályozható a páratartalom 40 – 60 %-ig. A készülék önműködően lekapcsolt ha kifogyott a tartályból a víz. 2 ventilátor sebességfokozattal rendelkezik, valamint éjszakai üzemmódban a led lehalványítható vagy lekapcsolható.
Rendelkezik illóolaj adagolóval, amely alkalmassá teszi aroma terápiára.
A készülék normál csapvízzel működtethető. Az OSKAR fontos tartozéka az antibakteriális szűrőbetét, amely nem enged a levegőbe kórokozókat. A szűrőbetét folytonos használat mellett a gyári javaslat szerint 2-3 hónapos gyakorisággal cserélendő.
A készülék ezüsttégla rendelkezik, mely ezüstionok folyamatos kibocsátásával akadályozza meg a csírák és baktériumok elszaporodását a légnedvesítőben. Az ezüstionoknak kiváló mikrobaölő hatása van és ezt használja a vízben lévő kórokozók és baktériumok elpusztítására. Az ionokat kibocsátó ezüsttégla rögtön működésbe kezd, ha vízzel kerül érintkezésbe a készülék belsejében és a készülék kikapcsolt állapotában is kifejti a hatását. A Stadler Form cég egy Silversan ™ nevű anyagot használ a szabadalmaztatott technológiával készült Silver Cube gyártásánál. Ez az anyag biztosítja az ezüstionok vízben való egyenletes és állandó elosztását, emellett önmagát regenerálja, így rendkívül hosszú élettartama van. Nem lehet túladagolni, ellenáll a tisztításra használt vegyszereknek és a vízben található tipikus vegyületeknek.


Jelenlegi ára: 24 900 Ft
Az aukció vége: 2019-04-18 16:35 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése