2018. május 31., csütörtök

2423 1,5-2éves,George, Tütü,kisszoknya,jelmez,tündérszoknya,AMINEK AKAROD - Jelenlegi ára: 505 Ft

Mérete cimkéje szerint 1, 5-2éves    .
Márkája    George.
Anyaga  nylon      , színe     .
Dereka 21-41  cmig nyúlik. Hossza  18  cm.
Használt, jó állapotú.
A jelmezeken szálhúzódás előfordulhat. Igyekszem mindig feltüntetni, de lehet valami elkerüli a figyelmemet.
Jelmezt vissza nem veszek, sajnos volt már, aki a farsang letelte után vissza akarta küldeni, hogy nem lett jó.
A jelmezeket 2018. 02. 11. ig itthon tárolom, utána már máshol.
Fizetés utáni nap igyekszem feladni, de ha valaki mást is vásárol hozzá, akkor nem biztos, hogy tudom egyben postázni, mert a többi ruhát nem itthon tárolom és azokat csak hétvégén van lehetőségem összerakni.
Kérlek az alábbiakat olvasd el!!!!! !!!
Kevés szabadidővel rendelkezem, így a teszveszen töltött időmet is igyekszem minimálisra csökkenteni.
Mindig-minden adat fel van tüntetve, ami szükséges az utaláshoz és az alább leírtakat én is igyekszem betartani. Sok ember nyersnek érzi a stílusom, de én nem barátkozni vagyok itt és tényleg nincsen időm egy adásvételnél 5-6 e-mailt váltani, magyarázni, duplán-triplán elküldeni az adatokat, újra meg újra leírni, hogy megérkezett a pénz és mikor fogok postázni illetve az értékelésen felül még e-mailben is jelezni a postázást.
Több termék vásárlásánál természetesen küldöm a postaköltség díját, ha valami gond van, akkor nyugodtan jelezd, de napi kapcsolattartást kérem senki ne várjon tőlem.
Minden előre megírt e-mail sablonom tegeződve van elkészítve, ha valakinek ez nem felel meg, akkor kérem JÓ NAGY BETÜKKEL írja a legelső sorba, hogy magázódni szeretne.
Gyűjtögetésre maximum 4hetet tudok adni.
Ha a leütött, licittel megnyert termékek ára eléri az 1000Ftot kérem elutalni , hogy ne a végén legyen sok, illetve nekem is biztosíték, hogy tényleg igényt tartasz a termékre.
Az aukcióim között sok 202, 303Ftos termék található. Az állapotukat jól tükröző fényképekkel és leírással hirdetem meg őket. Ezeket a termékeket viszont egyesével megvenni és elpostázni az én véleményem szerint nem éri meg, mert maga postaköltség a termék árának akár 3-4szerese is lehet. Maga a termék bátran megéri a 202 vagy 303Ftot.
A ruhák többsége nem próbababán van fényképezve, így belefuthat az ember olyanba, hogy a fényképen jól mutat, felvéve viszont lifeg erre-arra, nyúlottság érzését adja. A tárolásban némely szín, anyag elkezdhet besárgulni vagy hibázhatok akár sok minden másban. Arra mindenkit megkérek, hogy bármilyen gond esetén kezdjük úgy a panasz, probléma előadását, hogy NEM direkt, NEM szándékosan adok el olyasmit, ami esetlegesen rossznak, hibásnak bizonyul.
Nagyon-nagyon köszönöm!
Fizetési határidő:
A Teszvesz 14 napot ad az adásvétel lebonyolítására és ennél én sem szeretném tovább húzni az időt. Mivel egy adásvétel két félből áll, úgy érzem fairnek, ha a 14 napos lebonyolítás egyenlő arányban oszlik meg, így a fizetésre 7 napot tudok várni.
Rózsaszín csekket én nem fogadok el, lakcímre sem. A postás borravalót várna és pedig nem szeretnék még erre is áldozni 1, 151Ftokért eladott tételek után. (Úgy érzem korrektnek. ha ez mindenkire vontakozik, így több ezerért elment aukció után sem fogadom el a rózsaszín csekket. )
Posta:
Az eladásra szánt termékeket nem az otthonomban tárolom és általában csak  hétvégén van lehetőségem elmenni és összeszedni őket.
Mivel rengeteg a leütöm és mégse fizetem ki féle vásárló, így én csak akkor rakom össze a csomagot, ha már a bankszámlámon van a termék ára.
Tehát azokat a termékeket tudom hétfőn elpostázni, ami pénteken bankzárásig befizetésre kerül és az én számlámon is megjelenik.
Ez alól az 1Ftos termékek képeznek kivételt, mert azokat előbb összerakom.
Az 1Ftos aukciók lejárta szinte mindig péntek-szombatra esik, így ezeket következő hét hétfőn és szerdán tudom feladni.
Személyes átvétel:
A személyes átadást Egyházasfaluban tudom megoldani vagy fixen havonta 1szer a soproni bababörzén.
A további esetleges soproni személyes átvételről, vásárlás elött kérlek érdeklődj.
A fizetési határidő betartását és a termék átvételét itt is a megadott időn belül kérem.

Jelenlegi ára: 505 Ft
Az aukció vége: 2018-06-21 06:12 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése