2018. május 30., szerda

IMAK műanyag védő tok / hátlap - VÉKONY! 1mm - ÁTLÁTSZÓ - Xiaomi Redmi Note 5 Pro - GYÁRI - Jelenlegi ára: 3 999 Ft

IMAK műanyag védő tok / hátlap - VÉKONY! 1mm - ÁTLÁTSZÓ - Xiaomi Redmi Note 5 Pro - GYÁRI
IMAK műanyag védő tok / hátlap - VÉKONY! 1mm - ÁTLÁTSZÓ - Xiaomi Redmi Note 5 Pro - GYÁRI
ACC-113056MobilAsz
- Gyors kommunikáció a hét minden napján, kérdezzen bátran, válaszolunk!
- Rugalmas, kedvez? szállítási feltételek
- Valódi információk, min? ségi termékek garanciával és számlával
- Nyomon követhet? rendelés, folyamatos tájékoztatás, min? ségi szolgáltatás
A készlet állapotáról licit el? tt kérjük érdekl? djön vagy ha kérdése van a termékkel kapcsolatban nyugodtan tegye fel! A Mobil Ász örömmel áll rendelkezésére.
Áraink a napi beszerzési árakhoz és a lehet? ségeinkhez képest lehetnek alkuképesek, nyitottak vagyunk minden számunkra elfogadható alku lehet? ségre, ezért ha ilyen észrevétele van nyugodtan írja meg nekünk és igyekszünk miel? bb válaszolni.
Áru elcserélésre nincs lehet? ség, minden termékünk számlával és garanciával kerül forgalomba igényes, biztonságos csomagolásban.
Kérem rendeléskor pontosan adja meg a szállítási címet és a számlázási adatokat, a gördülékeny ügyintézés érdekében! Kérjük az átutalás közlemény rovatában tüntesse fel az Ön vaterás felhasználó nevét (amennyiben van), hogy követhet? legyen az ügyintézés!
A szállítási határid? raktárkészleten elérhet? termék esetében:
A megrendelés értékének bankszámlánkra történ? megérkezését? l számított 5 munkanap ( hétvége nem számít bele), de gyakorlatban ha minden rendben van, akár 3 napon belül szállítható a termék.
A szállítási határid? egyedi rendelésre érkez? termék esetében:
Az ilyen termékek esetében a várható szállítási határid? mindig egyedi egyeztetést igényel, ezért kérjük, hogy rendelés el? tt mindig érdekl? djön a készlet állapotáról! Köszönjük.
Cégünk folyamatosan forgalmaz mobiltelefonokat, navigációkat és tartozékokat, ha bármilyen olyan termékre van igénye ami nem szerepel jelenlegi aukcióinkban, kérdezzen bennünket bizalommal, ha beszerezhet?, akkor elérhet? vé tesszük Önnek a piactéren.

Jelenlegi ára: 3 999 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése